Skræddersyede jakkesæt

SUITS & SHIRTS tilbyder eksklusive skræddersyede jakkesæt syet fra bunden efter dine mål og ønsker i klassiske skræddermetervarer.

Priser inkl. moms for skræddersyede jakkesæt bestående af jakke og bukser:

  • Uldkashmir Super 140: kr. 4.800,-
  • Uld stretch med lycra: kr. 4.800,-
  • Merino Uld Stretch: kr. 5.500,-
  • Vi har flere metervarer, der kommer på hjemmesiden snarest muligt

Alt er skræddersyet fra bunden. Du kan få det, som du vil have det med hensyn til både design, snit og fit.

For at gøre det lettere for dig at forholde dig til det færdige resultat af dit skræddersyede jakkesæt, skal du tage udgangspunkt i en af vores grundmodeller. Du kan bestille grundmodellen, som den er, eller du kan tilpasse hver enkel designdetalje efter ønske. Du kan således selv designe dit jakkesæt og vælge antal knapper, revers, lommetype, slids, snit, fit o.s.v. 

Vælg mellem vores lækre metervarer, som primært er uldne, og som både fås i klassiske farver og mønstre samt mere sprælske. Og få taget mål – hos os eller tag selv mål efter vores udførlige måleguide – hvis det er første gang, du bestiller et af vores skræddersyede jakkesæt.

Efter din første bestilling er det let og hurtigt at genbestille nye jakkesæt – send os blot en mail på info@suitsandshirts.dk og beskriv dine ønsker til design, fit og metervare. Så hjælper vi dig hurtigt i mål med bestillingen, eventuelt med udgangspunkt i dine tidligere bestillinger.

Har du spørgsmål eller ønsker hjæp til bestilling, skal du blot kontakte os på info@suitsandshirts.dk – vi sidder klar til personlig betjening og rådgivning. Vi har ingen fysisk butik med faste åbningstider, men vi har mere end ti års erfaring og åbner gerne op for personlig betjening efter aftale.

Gå til info om jakkesætmetervarer

Gå til info om bestilling