Sådan bestiller du

Shoppen er åben, og du kan sagtens bestille skræddersyet tøj, selvom vores nye hjemmeside ikke er helt færdig endnu. Send os blot en mail på info@suitsandshirts.dk, så skal vi nok vejlede dig og hjælpe dig i mål med bestillingen. Uanset om du vil have det udførlige måle- og bestillingsskema tilsendt eller bestille tid til personlig betjening.

Når du handler hos SUITS & SHIRTS, kan du bestille på følgende to måder:

1. Du kan selv tage mål efter vores udførlige måleguide og bestille online

– alt er grundigt forklaret i tekst og billeder, og vi hjælper dig undervejs, hvis du har spørgsmål. Send os blot en mail på info@suitsandshirts.dk, så sender vi dig vejledning, udførligt måle- og bestillingsskema, ekstra metervarerbilleder samt stofprøver.

2. Du kan bestille tid til måltagning, personlig betjening og rådgivning på vores adresse i Holte lidt nord for København

– bemærk at vi kun har åbent efter aftale, og at det koster kr. 500,- i ekspeditionsgebyr ved bestilling for under kr. 5.000,-. Skriv til os på info@suitsandshirts.dk hvis du ønsker at bestille tid.

KONTAKT OS FOR BESTILLING PÅ INFO@SUITSANDSHIRTS.DK, UANSET OM DU ØNSKER AT BESTILLE TID TIL PERSONLIG BETJENING ELLER AT BESTILLE VIA VORES MÅLE- OG BESTILLINGSFORMULAR, DA HJEMMESIDEN STADIG ER UNDER UDVIKLING.