Det siger kunderne

“Super Service
 
Det må jeg sige, det er længe siden jeg har fået så god service. Anne Spang tager mål til nyt jakkesæt og 3 ekstra par bukser og 1 stk. vest, inden for 14 dage ankommer jakkesættet + vest, som bare sidder perfekt. God service kan man ikke prissætte og god service er = Anne Spang. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos dem!. Et jakkesæt koster normalt 3.000-3.500 i butikkerne, så jeg kan ikke forstå de folk som ikke vil betale bare 500 kr. mere og så er det ligesom de vil have det og så i den kvalitet.
Tak for super service!”

Rasmus, Ishøj

————————————————-


Kære Anne!
 
Så har posten været her med mine nye skræddersyede bukser. 
Bent og jeg var næsten færdige med en større rengøring, Bent i stuerne, og jeg i bad og køkken, men vi fik hurtigt afsluttet arbejdet, for jeg skulle jo skynde mig at gøre mig i stand til at prøve bukser. 
 
Jeg synes det to meget flotte par bukser, og de sidder meget flot begge par. Den brune buks er en dejlig varm farve, men den grå synes jeg er grønnere, end jeg forventede, men jeg kan godt lide farven og den passer rigtig godt til mange af de overdele jeg har, så det er fint med farven, selvom den, som sagt, er mere grøn end grå. Så kan jeg jo bare  få et par grå lidt senere og i måske noget uldent stof, men det kommer jeg tilbage til.
Jeg synes virkelig, at bukserne er utrolig flot gennemført i både snit og syning. Flot skrædderi!
 
Tak Anne for tilsendelsen og den meget flotte emballage.
Hav det rigtig godt, vi høres ved.
De venligste hilsener til dig og din mand.
 
Joan, København

————————————————-


Hej Rolf og Anne Mette!
 
“Nu er det ved at være 2 måneder siden vi blev gift – og det var et skønt bryllup og både Zeno’s jakkesæt og min jakke var perfekt.
Igen mange tak for en super service.”
 
Kh Zeno og Zandra, Grønland


————————————————-


“Min habit kom fredag aften med post Danmark som varslet – uskadt af den kolde rejse.
Den sidder perfekt og kvaliteten er i top – både af stof og skrædderarbejde.
Mange tak for en god handel, præcis levering og et meget højt og imødekommende/venligt informationsniveau.
Jeg vil nu blære mig overalt med mit nye tøj og ikke lade nogen lejlighed gå fra mig, til at anbefale jeres rigtig gode netbutik, til alle dem jeg kender.”

Peter, Dalum


————————————————-


”Jagten på det perfekte bryllups suit, der gerne måtte være lidt ud over det sædvanlige, viste sig at blive en lang vanskelig jagt i Københavns små gader. Det endte dog lykkeligt med en skræddersyet rosa smoking fra ANNE SPANG, der med super kort varsel kunne imødekomme alle mine mærkelige ønsker…” 


————————————————-

Mikael, Frederiksberg. 

Hej Anne Mette!
 
Tak for det tilsendte tøj. Det passer perfekt og alt er præcis som jeg ønskede det. 
Jeg vender tilbage, når jeg skal have syet et par bukser.
 
Med venlig hilsen
 
Dorte, Frederiksværk


————————————————-


“Kære Rolf 🙂
 
Tak for den gode service 🙂
 
…og jeg er altså RIIIIIGTIIIG GLAAAAD for jakken – det er FANTASTISK at have fået en ny… Og jeg er også super glad for at modellen nu er “arkiveret” – og nye kan bestilles så let som ingen ting – hvem ved, måske ender jeg med at have skabet fuld af den samme jakke i flere farver 🙂 🙂 🙂 
 
Jeg er så glad for at jeg fandt jer 🙂 
 
Hils Anne Mette mange gange :)”
 
Lisbeth, København


————————————————-


“Kære Rolf og Anne Mette

Tøjet var perfekt og vi matchede bare super godt sammen. Tusind tak for super god service og fordi vi har følt os i trygge hænder hos jer lige fra starten”

Kate & Lea, København


————————————————-


“Så kom posten med skjorten, og den er aldeles pragtfuld, og sidder perfekt.
Jeg elsker lækkert tøj, men endnu mere skræddersyet tøj til mig selv, og som jeg ikke selv har syet.
 Jeg vender bestemt tilbage, og vil også anbefale jer, da jeg kender mange der gerne vil give lidt mere for smukt tøj, der passer.
 
Hav en rigtig god dag.
 
Med venlig hilsen”
 
Lilian, Odder


————————————————-


“Den enkelte manchetknap på ærmet, de blå syninger ved knaphullerne og det mørkeblå for i jakken; alt dette blev lavet uden et kny. Åbenhjertet og modtagelig for folks individualitet, placerer Annespang.dk sig højt i de pæne klæders kreds. Alle de små skruer man kan indstille for at få et jakkesæt lige efter ens smag, forefindes her. Faktum at man kan tilpasse jakke og bukser i et bredt omfang er smagsfuld, appellerende og elegant. Ikke nogen moderigtig ensretning her. Varen jeg modtog, har jeg brugt i større omfang end visse af mine andre jakkesæt, simpelthen fordi det er lige efter mit hoved, og kan varieres i et uanet omfang med slips og skjorte. 
En udsøgt service og professionel håndtering af kundens ønsker, er mit indtryk af Annespang.dk.”


Søren, Herning


————————————————-


“Jeg modtog tøjet i dag, og udover at det føltes virkelig let og behageligt, sad det fuldstændigt som det skulle – superflot. Jeg er meget glad for det og jeg glæder mig til at bruge det til brylluppet. Det bedste er dog nok, at min kæreste også synes, det er flot!
Tak for den hurtige ekspedition. Hav en fortsat god sommer.”

Patrick, Faaborg


————————————————-


“Vores Bryllup var et ønske der gik i opfyldelse for os begge og jeg siger TAK! Jeg følte at jeg var klædt på stilet nok til at komplimentere min smukke brud. Og det er jakkesættet en stor del af!” 
 
Daniel, København 


————————————————-


“Jeg er idag ejer af et fantastisk lækkert jakkesæt samt en lækker skjorte fra ANNE SPANG. 
Jeg skulle bruge tøjet til forårets bryllupper, og havde besluttet mig for at få specialsyet tøjet til mine mål. En beslutning jeg ikke har fortrudt. 

Mine kæreste hjalp mig med at tage mål, hvorefter jeg tastede bestillingen ind på hjemmesiden. Det forløb dog meget nemt. Vejledningen er rigtig god. Inden bestillingen havde jeg lidt kommunikation med firmaet, omkring valg af stof og farve. 
Desværre fik jeg målt forkert i taljen. Men Anne Spang var særdeles hurtig til at reagere og fik omsyet taljen hos en lokal skrædder og sendt tilbage i tide, selvom tiden var knap. 

TUSIND tak for et lækkert sæt tøj og en service helt i top. De bedste anbefalinger herfra!”
 
Thomas, Aalborg


————————————————-


“Kære Anne Mette og Rolf

Jeg er en ældre gut, ikke høj og med runde former, og jeg har haft svært ved at finde jakkesæt der passer. 
Nu har jeg fået et jakkesæt og et par fritidsbukser der passer mig, og det er jeg glad for.  Jeres service er helt fantastisk, og det er helt sikkert at jeg vil handle mere hos jer”

Arne, København 

————————————————-


“Hej Anne Spang
 
Har i går modtaget stoffet fra jer – det er fint og er kommet godt frem.

Tak og med venlig hilsen”

Britt, Odense


————————————————-


“Nem hjemmeside, god service og et skønt bukse-jakkesæt. Stor tak til ANNE SPANG”

Charlotte, Varde


————————————————-


“Tak for mit nye bukse-jakkesæt, som skal bruges første gang til festen på lørdag. Det er meget flot!”

Lotte, Slagelse


————————————————-


“Jeg vil sige tusind tak for en super service og et suverænt lækkert jakkesætvest og skjorte som jeg følte mig rigtig godt tilpas i på min bryllupsdag, og jeg er jo ellers ikke lige typen der render rundt i jakkesæt særlig tit. Jeg ser frem til næste gang jeg skal være “smart” igen i mit jakkesæt og hvis jeg skal bruge nye skjorter eller evt en ny blazer en dag vil jeg helt sikkert kontakte jer”

Henrik, Greve

————————————————-


“Skulle hilse og sige, at skjorterne er second to none”

Carl, Hellerup
  
————————————————


“Hej Anne Mette & Rolf
 
Så fik jeg jakkesættet som jeg havde set frem til med spænding siden jeg bestilte jakkesættet på jeres hjemmeside 🙂 Har været superglad for jeres service, må sige at min oplevelse hos jer har givet et indtryk af at I er utrolig kundevenlige og gør lige lidt ekstra. Med hensyn til resultatet af indkøbet….tjaah døm selv 😉 Er jeg klar til fest eller hva..”
 
Med venlig hilsen
Michael, Vejle


————————————————-


“Jeg syntes hjemmesiden var super nem og lige til at gå til, da jeg skulle bestille en skjorte for første gang. Skjorten var virkelig lavet i noget flot og lækkert stof. Den var syet lige efter de mål jeg havde opgivet, så den passede perfekt. Det vil jeg helt sikkert gøre igen en anden gang”

Nadja, Slagelse


————————————————


“Når man som mig er lidt pæreformet, er det ikke altid rart at gå ind i butikker og finde ud af, at bukserne aldrig sidder godt og formentligt aldrig kommer til det. En veninde anbefalede mig at checke jeres hjemmeside. Det tog ingen tid at taste mine mål ind, og valget gik hurtigt på en klassisk buks. Inden 14 dage havde jeg den flotteste buks, og jeg husker at jeg var lidt nervøs, da jeg for første gang skulle hoppe i bukserne. Men det havde jeg ingen grund til, for hold da op, det var flot og præcist arbejde. De sad perfekt, og jeg følte mig godt tilpas. Så tak for en god oplevelse og flotte bukser i super kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet på Annespang.dk”

Therese, Slots Bjergby 


————————————————-


“Hej 

Jeg har modtaget mit jakkesæt, og det er blevet rigtig fint.

Mange tak for den gode service.”

Andreas, København


————————————————-


Jeg har længe haft svært ved at finde et nederdels-jakkesæt, som passede min figur. Lige før jul fandt jeg www.annespang.dk, hvor jeg læste om, hvad der passede min kropstype. Jeg kontaktede Anne Mette, som hjælp mig med, hvilken model der passede min figur, samt hvilken stoftype jeg skulle vælge. Mit tøj blev leveret efter 12 dage. Og det passede mig perfekt. Jeg har derfor allerede bestilt nye bukser samt en skjorte, som kom i går. Super! Jeg vil klart anbefale ANNE SPANG, og er man usikker på, hvordan målene tages, eller hvilket stof der skal vælges, kan de hjælpe hele vejen gennem processen. Tusind tak.” 

Jytte, Nærum


———————————————-


“Stoffet som jakkesættet var syet i, var virkelig flot.
Kan klart anbefale andre at få skrædersyet et jakkesæt, hvis de står foran en stor begivenhed i deres liv.
Det er så fedt at have tøj på, man selv har været med til at sætte sit præg på.
Tusinde tak for en super god service.”
 
Niklads, København


———————————————-


“Rigtig mange tak for min nye skjorte – den sidder helt perfekt. Skjorten var endda nystrøget og pakket ind i silkepapir og en stilfuld sort æske med en personlig hilsen. Fantastisk service og enkel hjemmeside. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer.”

Finn, Slagelse

———————————————-


“Kære Anne Mette
 
Du skal have en rigtig stor tak for de 2 par bukser og 1 nederdel, som jeg modtog med posten i torsdags. Sikke en flot indpakning, den repræsenterer det perfekte tøj, jeg fik fra dig.”

Lotte, Dyssegård