Om SUITS & SHIRTS

ANNE SPANG siden 2008:

SUITS and SHIRTS by Anne Spang er ANNE SPANGs nye hjemmeside. Siden 2008 har ANNE SPANG forhandlet klassisk skræddersyet tøj via personlig betjening samt online via webshoppen på ANNESPANG.DK og ANNESPANG.COM. Vi producerer og forhandler fortsat eksklusivt tøj skræddersyet fra bunden efter kundens mål og ønsker. Den høje kvalitet af metervarer og skrædderhåndværk, samt den gode og personlige service / rådgivning, er stadig vores mærkesager. Kun hjemmesiden er forenklet.

Høj kvalitet, personlig service og value for money – med skærpet fokus :

Vi sætter som altid en ære i at levere god personlig service. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Og du får fortsat meget for pengene hos SUITS & SHIRTS by ANNE SPANG. Men for at sikre en rentabel drift har vi – efter nogle hårde corona-år og fortsatte udfordringer med stigende priser og leveringsproblemer fra vores leverandører – introduceret en ny enkel hjemmeside uden unødvendig kompleksitet, der er billigere i drift. Vi har valgt at fokusere på vores kerneprodukter SUITS & SHIRTS, altså klassiske jakker, bukser, veste og skjorter. Vi har været nødt til at sætte vores priser en smule op. Og vi har skåret ned på åbnings- og telefontiden. Vi er lettest at træffe per mail, så skriv til os på info@suitsandshirts.dk, så ringer eller skriver vi hurtigt tilbage til dig.

Skræddersyet fra bunden efter dine mål og ønsker i eksklusive metervarer:

Vores tøj sys fortsat af vores sædvanlige dygtige skræddere i udlandet, der laver personlige mønstre efter kundens mål og syr alt fra bunden som klassisk skrædderhåndværk i vores eksklusive metervarer.

Lad os blive din personlige stamskrædder

Vi håber, at du også vil få glæde af vores eksklusive tøj syet efter mål. Uanset om det er fordi, du har svært ved at finde tøj, der passer dig perfekt, fordi du ikke kan finde de ønskede farver eller design i butikkerne, eller fordi du bare ikke vil gå på kompromis med kvalitet og pasform. Vi håber, at vi også må blive din personlige stamskrædder. Første gang kræver det lidt ekstra at bestille skræddersyet tøj, men efterfølgende bestillinger klares let og hurtigt.