Til kvinder

Klassisk skræddersyet tøj til kvinderkontakt os for at høre, om vi kan sy det tøj, du drømmer om

Vi syr mest til mænd, men har gennem de sidste 10 år også fået mange glade og tilfredse kvindlige stamkunder, der bestiller vores skræddersyede klassiske jakkesæt og skjorter igen og igen.

Sagen er dog, at det er ekstra svært at sy til kvinder per langdistance og at spore sig ind på præcis det fit, netop du ønsker. Vores tøj sys hos vores skræddere i udlandet uden mellemliggende prøvningen, og derfor kan der efterfølgende være behov for tilpasning af tøjet hos vores skrædder i København efter din første bestilling. Men når først, der er taget mål, og vi har sporet os ind på det ønskede fit, er det let og hurtigt at genbestille skræddersyet tøj. Vores koncept egner sig derfor bedst til dig, der søger en fast stamskrædder til løbende bestillinger. Og som samtidig ønsker klassisk tøj med et fit, der stemmer overens med vores traditionelle metervarer uden så meget stretch.

Ønsker du at bestille klassisk skræddersyet tøj fra SUITS & SHIRTS, bedes du kontakte os på info@suitsandshirts.dk og fortælle lidt om dine ønsker i forhold til metervarer, design, snit og fit. Så kan vi vurdere, om vi i vores klassiske metervarer kan opfylde netop dine ønsker og hjælpe dig videre i forhold til måltagning og bestilling. Det er desværre endnu ikke muligt at bestille skræddersyet tøj til kvinder direkte fra vores hjemmeside.