Bestil herreskjorte

Bestil tid eller bestil selv via bestillingsskemaet herunder:

Du kan bestille skræddersyede skjorter fra SUITS & SHIRTS via bestillings- og måleskemaet herunder. I skemaet fører vi dig gennem hele bestillingsprocessen, præsenterer dig for dine valgmuligheder og sikrer os alle de nødvendige oplysninger og mål. Målene tager du selv efter vores udførlige måleguide, der i både tekst og tegninger forklarer, hvordan hvert enkelt mål skal tages. Har du spørgsmål til skjortedesign, metervare, pasform, snit eller måltagning undervejs, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan rådgive og hjælpe dig videre. Og har du brug for at se nærmere på metervarerne først, sender vi dig meget gerne stofprøver.

Vil du bestille skjorter, men ikke selv tage mål, åbner vi meget gerne op for personlig betjening og måltagning efter aftale. Bemærk at det desværre kun er muligt at besøge SUITS & SHIRTS efter forudgående aftale, og at vi tager kr. 500,- for personlig konsultation og måltagning for bestillinger på under kr. 5.000,-.

1: Tryk på linket til bestillingsskemaet her. Udfyld bestillingsskemaet, tag selv mål efter vores udførlige måleguide og send din bestilling til os via