By ANNE SPANG – Ny shop. Samme høje kvalitet som altid

Flot gråt jakkesæt by ANNE SPANG

Velkommen til Suits & Shirts by ANNE SPANG, som er ANNE SPANGs nye webshop. Fremover vil vil fokusere på det, vi er allerbedst til – nemlig klassiske skræddersyede jakkesæt, skjorter, jakker, bukser og veste.

Webshoppen er forenklet. Men kvaliteten og den personlige service er mindst lige så god som altid.

I mere end ti år har vi syet og forhandlet eksklusivt skræddersyet tøj til rimelige priser. Og det gør vi fortsat. Hidtil har udgangspunktet været ANNE SPANGs ret avancerede webshop, der var både dyr i drift og svær at vedligeholde for et lille firma som vores. Samtidig oplevede vi, at mange kunder foretrak at bestille via personlig betjening fremfor via hjemmesiden. Enten ved at bestille tid til personlig betjening hos os i Holte. Eller ved at ringe eller sende en mail til os med deres ønsker, hvorefter vi hjalp dem i mål med bestillingen.

På denne baggrund har vi valgt lancere en ny og forenklet hjemmeside, www.suitsandshirts.dk. Du kan fortsat bestille skræddersyet tøj pr. mail, telefon eller via personlig betjening i Holte efter aftale. Vores fokus er på vores kerneopgave: At levere skræddersyet tøj af højeste kvalitet til rimelige priser – og at yde god personlig vejledning og service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye univers af eksklusivt skræddersyet tøj. Både nye kunder og vores trofaste stamkunder fra ANNE SPANG.

Skriv til os på info@suitsandshirts.dk. Så hjælper vi dig i mål med valg af metervare, model, måltagning og bestilling. Både når du vil bestille online / per langdistance. Når du ønsker rådgivning til design og hjælp til måltagning mm. Og når du ønsker at genbestille.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi håber, at vi også må blive din personlige stamskrædder.

Gå til info om bestilling

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *