Veste

Hos Suits & Shirts kan du bestille veste separat eller sammen med jakke og bukser som jakkesæt. Alt vores tøj skræddersys fra bunden efter dine mål og ønsker i eksklusive metervarer, præcis som du vil have det.

Priser inkl moms:

  • Vest i Uldkashmir Super 140 kr. 1.800,-
  • Vest i Uldstretch med lycra kr. 1.800,-
  • Vest i Merino Uld Stretch kr. 2.000,-
  • Flere metervarer på vej…..

For at gøre det lettere for dig at forholde dig til det færdige resultat, skal du tage udgangspunkt i en af vores grundmodeller. Du kan bestille grundmodellen, som den er, eller du kan lave dit eget design ved at tilpasse hver enkel designdetalje efter ønske.

Ud over design, snit og fit vælger du metervare. Og første gang, du bestiller, skal du have taget mål – hos os eller efter vores udførlige måleguide. Efter din første bestilling er det let og hurtigt at genbestille – send os blot en mail på info@suitsandshirts.dk.

Har du spørgsmål, eller ønsker du hjæp til bestilling, skal du blot kontakte os på info@suitsandshirts.dk – vi sidder klar til personlig betjening og rådgivning. 

Gå til metervarer for bukser, veste og jakker

Gå til bestilling af bukser, veste og jakker.